Η Εταιρία

Τα καταστήματα Οπτικών και Ακουστικών Βαρηκοΐας ΛΙΟΛΙΟΣ, είναι από τα πιο ολοκληρωμένα Κέντρα Οπτικών και Ακουστικών Ειδών, στην περιοχή της Βέροιας.

Η ιδέα της δημιουργίας ενός καταστήματος οπτικών γεννήθηκε στο μυαλό του Γιάννη Λιόλιου το 1963. Σήμερα, το κατάστημα Οπτικά Λιόλιος, στη σύγχρονη πια μορφή του ως Liolios Eyewear συνεχίζει να λειτουργεί στο ίδιο σημείο, στο κέντρο της Βέροιας, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό μια ευρεία γκάμα σε γυαλιά οράσεως και γυαλιά ηλίου , φακούς επαφής και ακουστικά βαρηκοΐας.

Το 1998 άνοιξε στο κέντρο της πόλης ένα δεύτερο κατάστημα οπτικών με την επωνυμία «Liolios Sunglasses», οπότε τα ηνία της επιχείρησης ανέλαβε η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Η ιδιαιτερότητα αλλά και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου καταστήματος είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια τεράστια συλλογή από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, αποκλειστικά και μόνο γυαλιών ηλίου.

Με προτεραιότητα και φιλοσοφία την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη ξεχωριστά, τόσο στο «Liolios Eyewear», όσο και στο «Liolios Sunglasses», τα καταστήματα διαθέτουν άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να προσφέρουν στον πελάτη τις λύσεις που του ταιριάζουν αλλά και την εξυπηρέτηση που χρειάζεται ακόμα και μετά την πώληση.

Για το λόγο αυτό στα καταστήματα λειτουργούν πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, χώρος οπτομέτρησης, ξεχωριστό παιδικό τμήμα αλλά και χώρος VIP για πελάτες που θέλουν να επιλέξουν τα γυαλιά και τους φακούς επαφής τους σε ένα χώρο πολυτελή, με διακριτικότητα και σύμφωνα με τα δικά τους χρονικά περιθώρια